Διαδρομή

Nailthetrail 4 ειδικές διαδρομές στο πανέμορφο και αγριο τοπίο στη γειτονιά του Δια με εκκίνηση από το Μινωικό οικισμο Καρφί στα 950μ και τελείωμα στο παραθαλάσσιο χωριό με τις χρυσές παραλίες τα Μαλια Εναλλαγές από πέτρα, χώμα φυσικά ντροπς,πλατανια,πρινους και δρομακια μέσα από μικρά χωρια,πάνω σε ταρατσες και στο τελείωμα καλντερίμι για γρήγορη και απαιτητική οδήγηση συνθέτουν την εικόνα των μονοπατιών στη Κρήτη στον καινούργιο αγωνα για το 2021!καλώς ήρθατε στο E.G.S με την εμπειρία της ομάδας του HUB να εγγυάται ένα μοναδικό σε ομορφιά και δυσκολία αγωνα!

Συμπεριλαμβάνεται στην τιμή

Highlights

Weather

Get a forecast for our upcoming tours.

Tour date Price (Per person) Slots Book Tour

Αυτή η βόλτα ποδηλασίας βουνού είναι διαθέσιμη για κρατήσεις μετά από αίτηση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε μια κράτηση.

Μπορώ να φέρω το δικό μου ποδήλατο;

Είστε ευπρόσδεκτοι να έρθετε με το δικό σας ποδήλατο ( Θα γίνει αφαίρεση 20 ευρώ για κάθε βόλτα ). Όχημα μεταβίβασης θα περέχεται για εσάς και το ποδήλατό σας, όταν χρειάζεται, καθώς και την τυχόν αποθήκευση και εξυπηρέτηση / συντήρηση στη βάση μας.

Είμαι ασφαλισμένος;

Σας συνιστούμε να έχετε προκαθορισμένη ταξιδιωτική ασφάλιση που να καλύπτει τις υπαίθριες δραστηριότητες, καθώς είστε υποχρεωμένοι να αναλάβετε πλήρη ευθύνη για τυχόν απροσδόκητα ατυχήματα.

Τι συμβαίνει αν δεν μπορώ να συμβαδίσω;

Έχουμε κατηγοριοποιήσει τις εκδρομές μας με βάση το επίπεδο δυσκολίας και την εμπειρογνωμοσύνη που απαιτείται προκειμένου να αποφευχθούν τέτοιες καταστάσεις. Ωστόσο, ο καθένας μπορεί να έχει μια "κακή" μέρα και να μην είναι σε θέση να συμβαδίσει. Σε αυτή την περίπτωση, ένα όχημα θα σας παραλάβει από το πλησιέστερο διαθέσιμο σημείο. Πληροφορίες επιπέδων

Τι πρέπει να φέρω μαζί μου στην εκδρομή;

Οτιδήποτε κατάλληλο για υπαίθρια αθλήματα, όπως γάντια, γυαλιά ηλίου, αντηλιακή κρέμα, μια φωτογραφική μηχανή ή μια go-pro κάμερα και ένα μαγιό.