Διαδρομή

Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα ορεινά μονοπάτια στην περιοχή. Βρίσκεται στα βόρεια του Όρους Δίκτη, ακριβώς απέναντι από την πεδιάδα του Λασιθίου, η Selena Oros είναι μια μικρή ενιαία σειρά με ύψος περίπου 1500μ. Στο βόρειό του υπάρχουν αρκετές μοναχικές κορυφές σε κάπως χαμηλότερες ανυψώσεις. Το μονοπάτι αυτό αποτελεί μέρος ενός δικτύου μονοπατιών που έγινε κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου για να συνδέσει το χωριό Μοχός και τη Σταλίδα. Η αρχή του μονοπατιού είναι ένας διατηρημένος λιθόστρωτος δρόμος που σας οδηγεί σε βήματα από τον άνθρωπο. Το μονοπάτι είναι γεμάτο με φυσικά εμπόδια, μικρά σταγόνες, τεχνικά S-Turns και υπέροχη θέα ολόκληρης της περιοχής. Αυτό είναι μέρος των περιηγήσεων μας σε πολλά μονοπάτια.

Συμπεριλαμβάνεται στην τιμή

Highlights

Φωτογραφίες

Weather

Get a forecast for our upcoming tours.

WEATHER Forecast

Stalis Trail

Tour date Price (Per person) Slots Book Tour

Κάνε κράτηση

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

Διάλεξε πρώτα Ημερομηνία.

Μέθοδος πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας το ασφαλές PayPal (πιστωτική κάρτα) ή να πληρώσετε μέσω κατάθεσης σε τράπεζα. Όταν λάβουμε την αίτηση σας, θα σας ειδοποιήσουμε για περισσότερες λεπτομέρειες.

Πληρωμή

Βόλτα ποδηλασίας βουνού Stalis Trail
Αριθμός ατόμων x
Σύνολο πληρωμής 0

Έχω διαβάσει τους Όρους χρήσης

Αυτή η βόλτα ποδηλασίας βουνού είναι διαθέσιμη για κρατήσεις μετά από αίτηση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε μια κράτηση.

Μπορώ να φέρω το δικό μου ποδήλατο;

Είστε ευπρόσδεκτοι να έρθετε με το δικό σας ποδήλατο ( Θα γίνει αφαίρεση 20 ευρώ για κάθε βόλτα ). Όχημα μεταβίβασης θα περέχεται για εσάς και το ποδήλατό σας, όταν χρειάζεται, καθώς και την τυχόν αποθήκευση και εξυπηρέτηση / συντήρηση στη βάση μας.

Είμαι ασφαλισμένος;

Σας συνιστούμε να έχετε προκαθορισμένη ταξιδιωτική ασφάλιση που να καλύπτει τις υπαίθριες δραστηριότητες, καθώς είστε υποχρεωμένοι να αναλάβετε πλήρη ευθύνη για τυχόν απροσδόκητα ατυχήματα.

Τι συμβαίνει αν δεν μπορώ να συμβαδίσω;

Έχουμε κατηγοριοποιήσει τις εκδρομές μας με βάση το επίπεδο δυσκολίας και την εμπειρογνωμοσύνη που απαιτείται προκειμένου να αποφευχθούν τέτοιες καταστάσεις. Ωστόσο, ο καθένας μπορεί να έχει μια "κακή" μέρα και να μην είναι σε θέση να συμβαδίσει. Σε αυτή την περίπτωση, ένα όχημα θα σας παραλάβει από το πλησιέστερο διαθέσιμο σημείο. Πληροφορίες επιπέδων

Τι πρέπει να φέρω μαζί μου στην εκδρομή;

Οτιδήποτε κατάλληλο για υπαίθρια αθλήματα, όπως γάντια, γυαλιά ηλίου, αντηλιακή κρέμα, μια φωτογραφική μηχανή ή μια go-pro κάμερα και ένα μαγιό.