Σελένα

Αυτή είναι η προχωρημένη μας ορεινή περιοδεία.

Διαδρομή

Αυτή είναι η προχωρημένη μας ορεινή περιοδεία. Ξεκινάμε από τη μονή selinari. Βόλταμε αποκλειστικά εκτός δρόμου και ζεσταίνουμε αρχικά με το φαράγγι των selinarii. Η περιοδεία συνεχίζεται στην άγρια φύση μέσα από ένα τεχνικό έδαφος που οδηγεί στο παλιό μοναστήρι του Αγ. Ο Γεώργιος, χτισμένος στη βυζαντινή περίοδο (τέλη της δεκαετίας του 1500). Σε αυτό το σημείο απολαμβάνουμε ένα γρήγορο διάλειμμα σε συνδυασμό με μερικά σνακ για να αποκαταστήσουμε τα επίπεδα γλυκόζης μας. Συνεχίζουμε με 7χλμ ανόδου και φτάνουμε σε υψόμετρο 1000μ. Στους πρόποδες του βουνού Selena. Εδώ είναι ένα σπάνιο δάσος Azilakas, ένα πυκνό και ανέγγιχτο δάσος με δέντρα Holm Oak, μια μεγάλη αειθαλής δρυς που προέρχεται από την περιοχή της Μεσογείου. Μόλις φτάσουμε στο αποκορύφωμά μας, οδηγούμε σχεδόν εξ ολοκλήρου προς τα κάτω σε τεχνικές και βραχώδεις μονές διαδρομές. Στο δρόμο προς τα κάτω περνάμε από το παραδοσιακό χωριό Κράσι και Μόχο μέχρι να φτάσουμε τελικά σε έναν τεχνικό άνθρωπο με μοναδικό τρόπο από τους πρώτους στρατιώτες του παγκοσμίου πολέμου. Μεγάλη διασκέδαση και καλή διασκέδαση για 5 χλμ. Μας οδηγεί στην πίσω πόρτα των Μαλίων!

Συμπεριλαμβάνεται στην τιμή

  • Συνοδος
  • Ποδηλατο διπλης αναρτησης
  • Κρανος
  • Σνακς και Καφε,μεσημεριανο

Highlights

  • Φαραγγι Σελιναρι
  • Μοναστηρι Αγιου Γεωργιου
  • Δασος Αζιλακας
  • Σελένα Βουνό
  • Κρασι
  • Μοχος

Φωτογραφίες

Σχετικά Βίντεο

Weather

Get a forecast for our upcoming tours.

Σελένα

Tour date Price (Per person) Slots Book Tour

Χαρτης

Φόρτωση χάρτη...

Αυτή η βόλτα ποδηλασίας βουνού είναι διαθέσιμη για κρατήσεις μετά από αίτηση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε μια κράτηση.

Μπορώ να φέρω το δικό μου ποδήλατο;

Είστε ευπρόσδεκτοι να έρθετε με το δικό σας ποδήλατο ( Θα γίνει αφαίρεση 20 ευρώ για κάθε βόλτα ). Όχημα μεταβίβασης θα περέχεται για εσάς και το ποδήλατό σας, όταν χρειάζεται, καθώς και την τυχόν αποθήκευση και εξυπηρέτηση / συντήρηση στη βάση μας.

Είμαι ασφαλισμένος;

Σας συνιστούμε να έχετε προκαθορισμένη ταξιδιωτική ασφάλιση που να καλύπτει τις υπαίθριες δραστηριότητες, καθώς είστε υποχρεωμένοι να αναλάβετε πλήρη ευθύνη για τυχόν απροσδόκητα ατυχήματα.

Τι συμβαίνει αν δεν μπορώ να συμβαδίσω;

Έχουμε κατηγοριοποιήσει τις εκδρομές μας με βάση το επίπεδο δυσκολίας και την εμπειρογνωμοσύνη που απαιτείται προκειμένου να αποφευχθούν τέτοιες καταστάσεις. Ωστόσο, ο καθένας μπορεί να έχει μια "κακή" μέρα και να μην είναι σε θέση να συμβαδίσει. Σε αυτή την περίπτωση, ένα όχημα θα σας παραλάβει από το πλησιέστερο διαθέσιμο σημείο. Πληροφορίες επιπέδων

Τι πρέπει να φέρω μαζί μου στην εκδρομή;

Οτιδήποτε κατάλληλο για υπαίθρια αθλήματα, όπως γάντια, γυαλιά ηλίου, αντηλιακή κρέμα, μια φωτογραφική μηχανή ή μια go-pro κάμερα και ένα μαγιό.